montsenyVallès Oriental

La Cleda està ubicada al Vallès Oriental, un territori conegut per les seves autèntiques fires de productes artesanals, la seva rica gastronomia i espais mítics com el Parc Natural del Montseny o les aigües termals a la Garriga i Caldes de Montbui.

El Parc Natural del Montseny és una de les visites imprescindibles si es vol conèixer un entorn natural especial que ofereix un mosaic de paisatges extraordinari. Aquí, els amants de la muntanya hi tenen, a tocar de la gran ciutat, alguns dels pics més emblemàtics com el Turó de l’Home i el Matagalls.

A Caldes de Montbui i la Garriga hi trobem les termes més populars dela zona. Ala vil·la romana de Can Terrers de la Garriga o a les termes de la plaça de la font del Lleó de Caldes encara s’hi pot apreciar el que els romans van descobrir sobre els beneficis de l’aigua termal i que aquestes poblacions han sabut aprofitar.

La cuina tradicional del Vallès és un altre dels seus punts forts. Si es vol conèixer el territori a través de la seva gastronomia, els seus restaurants i fires artesanals són el lloc ideal. Plats tradicionals imprescindibles: carns guisades amb bolets, el capipota, la botifarra amb seques, els fideus a la cassola i la brandada de bacallà.

El Vallès Oriental també és terra de cultura: el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu o el Museu Abelló de Mollet, centrat en la figura del pintor Joan Abelló en són un bon exemple. Per tota la comarca trobem testimonis artístics, històrics i arqueològics, que formen part de l’herència cultural dels vallesans, com ara el dolmen de la Pedra Gentil o la Ruta modernista de la Garriga i Cardedeu.

ports gratis

Carret de la compra

 x 

Carret buit

Cerca a la botiga