Condicions de venda

INFORMACIÓ DE L’EMPRESA

En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), us informem sobre les dades de contacte del venedor, d’ara en endavant La Cleda.

Denominació Social: La Cleda, SCP
Nom Comercial: La Cleda, SCP
Domicili Social: Carles Buhigas, 9 Nau J – 08420 Canovelles
NIF: J62541834
Telèfon: 938 46 81 34
e-mail: info@formatgeslacleda.cat
Nom de domini: formatgeslacleda.cat

COMANDES

La Cleda entén que en efectuar una compra, el Client haurà llegit i acceptat les condicions de venda.

La informació dels productes facilitats per La Cleda en el seu lloc web estan presentats a través de fotos reals dels productes i descripcions textuals de les seves característiques.

Els preus de cada producte indiquen el cost per unitat.

Procés de compra: el Client escull els productes que vol comprar i els afegeix al carret de la compra. Abans d’accedir al procés de pagament el Client veurà el import de la compra, i la comanda no es farà efectiva fins que el Client no premi el botó “Finalitzar compra”.

El Client podrà cancel·lar la compra en qualsevol moment, i abandonar el procés de compra.

Una vegada confirmada la compra i efectuat el pagament, el Client rebrà un correu electrònic de conformitat de la comanda amb el detall dels imports pagats i la informació dels productes comprats.

La Cleda fa el possible per tenir disponibilitat de tots els productes que s’ofereixen al lloc web, en el cas de no tindre disponibilitat del producte escollit pel Client, La Cleda oferirà un producte de qualitat i preu equivalent. Si el Client refusa aquesta oferta, La Cleda efectuarà un reemborsament dels imports pagats pel Client.

PAGAMENT

El pagament de les compres es pot realitzar mitjançant targeta de pagament o transferència.

Pagament amb targeta:

L’import de la compra es carregarà automàticament en el compte bancari del Client, i es considerarà com efectiu un cop rebuda la confirmació de l’autorització per part de l’entitat bancària.

Pagament per transferència

Els pagaments mitjançant transferència bancària s’han d’efectuar al següent compte:

Beneficiari: La Cleda SCP
Entitat: BBVA
Compte IBAN: ES9001823840220201528722

Una vegada que hagi ingressat l’import, gestionarem la seva comanda i rebrà un correu de confirmació quan s’envïi la seva comanda. Recordeu que la transferència no es fa efectiva fins almenys 48 hores (dies laborables) després de l’ingrés.

ENVIAMENT

Les comandes s’envien al domicili facilitat pel Client durant el procés de compra i l’entrega es considera efectuada des del moment que es lliura el producte al Client.

Les comandes rebudes el dijous a partir de les 11:00h s’enviaran el següent dilluns.

Sempre que sigui possible inclourem la vostra comanda a la nostra ruta de distribució habitual, i la portarem amb el nostre servei de repartiment.

Dilluns: Osona
Dimarts: Vallès Occidental
Dimecres: Vallès Oriental

Dijous: Barcelona
Divendres: Maresme i Baix Montseny

La resta d’enviaments es realitzaran per SEUR Fred, servei que garanteix el manteniment en tot moment la cadena del fred.

PORTS

L’import dels ports és de 9,50 € per comanda i són gratuïts per compres realitzades a partir de 50,00 €

FACTURA

La Cleda emetrà una factura en paper que enviarà al Client juntament amb el producte.

DEVOLUCIONS

Si el paquet arriba visiblement en mal estat, i afecta al producte del seu interior, caldrà fer-ho constar a l’albarà del transportista.

Si al revisar la comanda us trobeu amb algun error poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si sorgeix alguna consulta o pregunta poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic: info@formatgeslacleda.cat i us respondrem en menys de 24h. Si davant la incidència que pogués sorgir, la solució fos retornar l’import de la comanda, el reemborsament es realitzarà amb el mateix sistema que es va fer el pagament de la comanda.

DADES PERSONALS

La Cleda compleix la legislació respecte a la protecció de dades personals i adopta les mesures de seguretat necessàries, d’acord amb la normativa aplicable de la Llei i Reglament de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, com també el que es disposa a la Llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (Llei 34/2002, d’11 de juliol).

Més informació sobre la nostra política de privacitat

Tens un comerç i vols vendre els nostres productes?

Si tens una botiga i vols vendre els nostres formatges o iogurts d’ovella, omple el formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

Si vols posar-te en contacte per altres qüestions també pots trobar-nos aquí: