La Cleda

header-ovelles-la-cleda

De l’amor pel nostre entorn i la nostra terra neix el projecte de La Cleda, una petita formatgeria dedicada a l’elaboració de iogurts i formatges d’ovella de manera totalment artesanal.

Les mans expertes d’en Xavi tenen cura del ramat propi d’unes 400 ovelles, tenint cura de la seva alimentació i garantint la qualitat de la seva llet. Precisament amb aquesta llet d’ovella és la que obtenim els excel·lents productes que podràs descobrir.

A la formatgeria, les fortes mans de la Dolors i en Jordi s’encarreguen de transformar i donar forma aquesta llet per elaborar la millor llet pasteuritzada, iogurts o formatges.

En definitiva, això és La Cleda, un munt de mans que s’uneixen dia a dia per oferir els millors formatges i iogurts d’ovella de qualitat i que sorprenguin aquells qui els degusten.

Benvingut!

Descobreix La Cleda i tasta els nostres iogurts i formatges d’ovella artesans.

Premis

Formatge tendre
Medalla de plata 2017 i bronze 2020 al World Cheese Awards

Formatge Herbat
Medalla de bronze 2019 al World Cheese Awards

Formatge semicurat amb tòfona
Medalla de bronze al World Cheese Awards 2018

Formatge Àvid
Medalla de Bronze al World Cheese Awards 2017

World Cheese Awards - Formatges La Cleda

Matèria primera

La llet prové del nostre propi ramat, cuidat i mimat per en Xavi, que s’encarrega de vetllar per la qualitat i benestar de les nostres ovelles. Cuida la seva alimentació, on la major part dels farratges i cereals els cultiva en els camps propers a la granja, i supervisa els controls veterinaris.

La clau de la qualitat dels nostres productes recau en la llet que ens donen les nostres ovelles. 

L'entorn

La Cleda està situada a Canovelles, en un indret privilegiat on el nostre ramat propi és cuidat i viu allunyat del soroll i l’estrèpit de la ciutat. La formatgeria, també a Canovelles, és la parada final de la llet d’ovella per acabar transformant-se en un formatge, un iogurt o simplement en llet pasteuritzada.

Tens un comerç i vols vendre els nostres productes?

Si tens una botiga i vols vendre els nostres formatges o iogurts d’ovella, omple el formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

Si vols posar-te en contacte per altres qüestions també pots trobar-nos aquí: